Meer resultaten voor schuur te huur voor feest

 
 
schuur te huur voor feest
Feestlocaties Biebauw Bart.
Hieronder vindt u een reeks locaties in West en Oost-Vlaanderen waar Bart en zijn team al aan de slag gingen. Ze kennen deze locaties dus door en door en ze zijn ook goed bevonden Het keukenteam vindt er meteen zijn draai! De heerlijkheid van marrem wevelgem. Ga naar de website. Ga naar de facebookpagina. Ga naar de website. Ga naar de website. De rode poorte Meetkerke. Ga naar de website. Ga naar de website. Ga naar de website.
Boerderij in Oost-Vlaanderen Vergelijk alle boerderijen op DNLS.be.
Geen eigen catering mogelijk. Pladutse 3 Seminar Events center. Op zoek naar een unieke én uiterst authentieke locatie voor uw seminarie receptie congres evenement feest bedrijfscommunicatie of vergadering? Deze unieke feestlocatie te Lokeren biedt u de mogelijkheid om quasi elk type event te realiseren. We bieden onze diensten aan bedrijven en particulieren. Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle boerderijen in Destelbergen. Een boerderij in Oost-Vlaanderen als locatie voor uw evenement of vergadering?
De Letterhoeve alternatieve feestlocaties.
Waar kan je vooraf die speciaal vers gemaakte hapjes proeven en kiezen uit totaal verrassende smaken? In welk sprookje pluk je het lekkers zomaar van de struiken en bomen tijdens een feest? Durf jij gaan voor creativiteit? Niet zomaar een opgezet decor maar echte schoonheid in een betoverende unieke tuin. Waar elk detail deel uitmaakt van een heerlijk vakantie gevoel. Waar avontuur en heel eigen toetsen zorgen voor datgene wat jullie feest onvergetelijk maakt. Durf jij jouw eigen droomfeest waarmaken? Samen met jullie schrijven wij een uniek verhaal. Jouw hele feestplanning tot in het kleinste detail wordt door ons waargemaakt. En dit binnen het vooraf duidelijke budget. Een feest op wolkjes. Van begin tot einde.
Feestzaal Vlaams-brabant Alle Feestzalen in Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
Ben je op zoek naar een uiterst karaktervolle eventlocatie voor je bedrijfs of privé evenement? Potgieter 8 biedt je een waaier aan mogelijkheden voor alle verschillende gelegenheden.
goedkope feestzalen antwerpen zaal huren feestschuur huren.
Er is ook een centrale binnenkoer met tuin terras en decoratief zwembad een prachtig aangelegde tuin een speeltuin voor de kleintjes en een grote private parking. Daarom is het dé gedroomde locatie voor uw feest! Hebt u iets te vieren? Een verjaardag een huwelijksfeest? Of denkt u eraan om een evenement te organiseren? Neem dan vlug een kijkje op onze website en ontdek wat wij u te bieden hebben of contacteer ons klik hier. Kies een feestzaal hieronder. De enorme rustieke feestschuur met de indrukwekkende houten dakstructuur is het pronkstuk van De Kasteelhoeve! Enkel zaal te huur Plan4Events. Verkiest u een zaal zonder verplichte catering of traiteur? Dit kan met deze feestlocaties.
Eventlocatie in Wevelgem Schuur te huur voor evenement.
Eventlocatie in Wevelgem Schuur te huur voor evenement Heerlijkheid van Marrem. De graanschuur is bijzonder geschikt voor kleinschalige evenementen. Een eventmanager helpt u bij de opbouw en inrichting. Verhuur voor privaat gebruik. Mogelijkheden voor ceremonie in sfeervolle eventlocatie. OPMERKING bezoek enkel mogelijk na afspraak en in overleg met eventmanager. Evenement 2012 07 21. Evenement 2012 06 02. Evenement 2012 03 22.
verhuur van feestzalen zalen voor uw trouwfeest huwelijk familiefeest boerderij.
max 250 max 400. Naast de succesvolle locaties als The Classic Domain te Beersel en Le Palais de Plume te Ittre openden Françoise en Baudouin Roemaet heel recentelijk een unieke eventlocatie Le Grand Salon. Met een centrale ligging aan de kerk van Beersel op een boogscheut van Brussel en een indrukwekkend decor is. max 400 max 1000. La Ferme Du Puits De Sainte Renelde. max 120 max 400.
Home.
vanaf 9u00 50 personen tot 22u00. uw huis tuin of kantoor is te klein. of u ontziet het werk of de planning. U wil eigen catering kunnen kiezen. maar toch niet teveel opkuis of afwas achteraf. Schuur Soetkin is er om u te helpen. wij voorzien de event-locatie en de voor-en nazorg. voor elke gelegenheid aanpasbaar. en met een persoonlijk advies. doopfeest babyborrel lentefeest communie. verloving verjaardag huwelijksverjaardag samen 100 jaar. pensioen jubileum herdenking ceremonie wandelstop fiets autozoektocht vergadering bedrijfspresentatie personeelsdag proeverij degustatie computerlessen kaartnamiddag bingo-avond BBQ middag workshop vespaTour oldtimer Tour enz. Kleine comfortabele Schuur met ruime tuin. met All-inclusive Formule 50 personen.
Feestzaal Oost-vlaanderen Alle Feestzalen in Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Feestzalen Tybeert zorgt voor al uw feesten van 25 tot 235 personen. De warme aankleding van de zaal parket lounge ledwanden zorgt dat u uw gasten kan ontvangen in een warme gezellige sfeer. De moderne veranda ontworpen voor elke weerswijziging zorgt voor een aangename receptieruimte.

Contacteer ons