Resultaten voor schuur huren feest

 
 
schuur huren feest
Feestlocaties Biebauw Bart.
Hieronder vindt u een reeks locaties in West en Oost-Vlaanderen waar Bart en zijn team al aan de slag gingen. Ze kennen deze locaties dus door en door en ze zijn ook goed bevonden Het keukenteam vindt er meteen zijn draai! De heerlijkheid van marrem wevelgem. Ga naar de website. Ga naar de facebookpagina. Ga naar de website. Ga naar de website. De rode poorte Meetkerke. Ga naar de website. Ga naar de website. Ga naar de website.
Eventlocatie in Wevelgem Schuur te huur voor evenement.
Eventlocatie in Wevelgem Schuur te huur voor evenement Heerlijkheid van Marrem. De graanschuur is bijzonder geschikt voor kleinschalige evenementen. Een eventmanager helpt u bij de opbouw en inrichting. Verhuur voor privaat gebruik. Mogelijkheden voor ceremonie in sfeervolle eventlocatie. OPMERKING bezoek enkel mogelijk na afspraak en in overleg met eventmanager. Evenement 2012 07 21. Evenement 2012 06 02.
Hoeve Schellevliet Huur onze unieke feestschuur midden in de natuur te Houtave.
Er is daarnaast ook gezorgd voor een natuurlijk licht en een ruim gevoel binnenin. De Feestschuur biedt heel wat voordelen een capaciteit van 100 tot 180 personen een professionele keuken parking moderne muziek installatie beschikbaar aansluitingen voor presentaties uitzicht op de tuin vlot bereikbaar en nog veel meer.
Feestzaal Klokhof Loppem.
Op zoek naar een unieke locatie voor uw feesten evenementen bedrijfsactiviteiten of culturele activiteiten? Elke gebeurtenis is een goede reden om bij ons te vieren! Dit alles kan zowel in eigen organisatie en/of in samenwerking met een eventkantoor of cateraar. Bij ons kunt u rekenen op een warm onthaal kwaliteit en een goede service! Lees meer over de mogelijkheden van onze 19de eeuwse hoeve op onze website.
Tiendschuur Herkenrode.
Sfeerfoto's van de communie 1-05. Compilatie van Word Opmerkelijk Geinspireerd 27-04. Bent u op zoek naar een uniek historisch kader voor uw bijzonder feest viering of event? Dan is de abdijsite van Herkenrode zeker uw onverdeelde aandacht waard. Alleen al door de unieke omgeving en ligging geeft de site uw communiefeest huwelijk personeelsfeest of jubileum een unieke uitstraling. Wat onze klanten zeggen. Graag willen wij jullie bedanken voor het fijne feest wij zijn nog steeds aan het nagenieten. De gasten waren ook allemaal stuk voor stuk laaiend enthousiast ook voor de chef een dikke merci want iedereen vond het superlekker.
goedkope feestzalen antwerpen zaal huren feestschuur huren.
Deze gerenoveerde hoeve aan de rand van het Pajottenland is een geslaagde combinatie van authentiek en modern. Het complex bestaat uit een feestschuur grote zaal voor 120 personen en een hooizolder kleine zaal met alle technische faciliteiten voor 50 personen. Waaienberg 48 1745 Opwijk. Tel 052/35 46 42. Gsm 0476/55 27 07. Naast ons gastronomisch restaurant bieden wij ook tal van mogelijkheden aan grotere gezelschappen voor huwelijksfeesten communiefeesten bedrijfsfeesten. Lambroekstraat 90 9230 Massemen. T 32 9 369 80 34. Bakkerstraat 2 9860 Landskouter. Tel 09 252 49 10. Dj Tom Cosyns draait regelmatig feesten in Agathea.
Bar.Cigar Feestzaal Rustieke schuur vergaderzaal vergaderzalen seminarie kortemark houthulst zarren trouwfeest receptie bedrijfsfeest bedrijfsreceptie babyborrel seminaries feest in schuur authentieke locatie authentieke schuur exclusief bar sigar bar siga
Onze rustieke schuur is gelegen tussen boomgaarden en tuinen omgeven door een 500m lange meidoorenhaag. Deze biedt u alle rust en vrijheid voor uw gelegenheid. De Bar.Cigar-feestzaal is voorzien van keukenruimte en modern sanitair. De open haard geeft u de kans om zelf te grillen. Wij maken graag tijd voor een rondleiding en bespreking vrijblijvend na afspraak. Er is een ruime parking voorzien. Ook partytafels en andere benodigdheden kunnen worden voorzien voor zowel buiten als binnen. Bar.Cigar stelt dus alle middelen ter beschikking om zorgeloos van uw evenement te genieten.
De Letterhoeve alternatieve feestlocaties.
Een dagje zuiderse feestvakantie. Vooraf is de prijs glashelder en vaak verrassend positief. Let wel bij ons kies je voor een totaalconcept. Alles wat bij zo een onvergetelijk kwalitatief feest hoort is ook inbegrepen. En toch zit onze prijs binnen het gemiddelde. Had je hier graag meer info rond? Maak dan eens een afspraak of stuur een mailtje met jouw persoonlijke gegevens anonieme mails horen niet in de openheid van onze levensvisie. Op deze site vind je al aardig wat beeldmateriaal. Bezoek zeker ook onze facebook pagina veel video muziek en extra info! Vraag gerust naar onze talrijke referenties. Wij zijn overtuigd dat elkeen die ooit een van onze feesten meemaakte met plezier en enthousiasme jullie graag meer verteld. Daarom doen wij dit ook.
Zaal huren Knokke Feestlocatie afhuren.
Feestzaal Knokke Locatie huren. Zaal huren in Knokke. Een overzicht van alle zalen in Knokke. Knokke is een Belgische badplaats en een deelgemeente van Knokke-Heist. De badplaats staat bekend als exclusief vanwege de ligging aan zee de prachtige villas en appartementen bij zee en het casino. Ben je van plan om een feest te organiseren in Knokke en zoek je de geschikte locatie? Dan zit je hier goed. Zaal huren in Knokke voor een trouwfeest bedrijfsfeest communiefeest verjaardagsfeest of ander feest? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen en feestlocaties in Knokke.

Contacteer ons