Meer resultaten voor pizza feest

 
 
pizza feest
Pizzafeest Pizzaparty Bedrijfsfeesten Communiefeest Huwelijk.
Pizzaparty met de mini-mobiel. ma 1 april paasmaandag. woe 1 mei feest van de arbeid. do 9 mei O.L.V Hemelvaart. do 11 juli vlaamse feestdag. Ma 15 juli zomgergem. Woe 17 juli knesselare. ma 22 juli tem di 31 juli Gentse Feesten. Ma 29 juli zomergem. Woe 31 juli knesselare. Ma 12 aug zomergem. Woe 14 aug knesselare. do 15 aug O.L.H Hemelvaart. Ma 26 aug zomergem. Woe 28 aug knesselare. Ma 9 sept zomerem. Woe 11 sept knesselare. Ma 23 sept zomergem. Woe 25 sept knesselare. vr 1 nov allerheiligen. ma 11 nov wapenstilstand.
Mobiel pizzakraam Pizzafeest Pizza op locatie Attorno.
Met dagvers bereide deeg en verse ingrediënten van topkwaliteit. Op de door u gekozen locatie ruime keuze en à volonté. Een origineel feest organiseren? Wij kunnen U garanderen dat wij er alles aan doen om uw feest een zeer bijzonder cachet te geven. Onze mobiele Italiaanse houtovens met stenen vloer zorgen voor pizzas met de typisch dunne krokante bodem zoals die bij de betere Italiaanse gelegenheden opgediend wordt. De traditionele houtoven zorgt niet alleen voor de authentieke smaak van de pizzas maar draagt bovendien bij aan de gezellige sfeer en maakt dat in combinatie met de vriendelijkheid en professionaliteit van ons personeel dat uw verjaardagsfeest huwelijksfeest personeelsfeest communiefeest het succes kent dat het verdient.
Pizza Pasqualino Pizzafeest aan huis.
Pizza Pasqualino Een origineel en vooral lekker idee voor een Italiaans feest! De échte Italiaanse pizza. Helemaal zoals ze hem maken in Sicilië op authentieke wijze bereid aan huis op uw feest. Geen snelle hap maar eerlijke Italiaanse keukenkunst. Met een krokante dunne bodem van zelfgemaakt deeg perfect gebakken in een houtoven. Met de ongeëvenaarde San Marzano-tomaten gekweekt op de hellingen van de Vesuvius de heerlijke mozzarella versgeplukte basilicum en oregano. We werken enkel met dagverse producten van de beste kwaliteit. Kies uit meer dan 40 soorten pizza's. De perfecte starter voor uw pizzafeest.
Pizzafeest van IL FORNO van 40 tot 400 personen.
Onze pizzakoks dragen altijd handbeschermers voor een perfecte hygiëne. Onze mobiele pizzeria bij u thuis. Wij doen pizzafeestjes over heel Vlaanderen. Onze pizza mobiel brengt alles mee. Wij zijn uitgerust voor feesten tot 400 personen. Pizzafeesten wie eet er nu niet graag zo'n ovenverse pizza. Heerlijk gebakken met verse ingrediënten. Wij hebben voor elk pizzafeest een gepaste formule. Wilt u een vrijblijvende offerte? Wij maken steeds een offerte op maat. Wij passen ons zoveel mogelijk aan uw wensen aan. IL FORNO organiseert uw pizzafeest over heel Vlaanderen. IL FORNO Mobiele Pizzeria Young Island bvba Melgesdreef 41 B-2170 Merksem BE 0887 869 902.
PIZZAFEESTEN.
Je wil een aangename smaakvolle avond voor uw volgend verjaardagsfeest communiefeest schoolfeest voetbalparty jubileum collegafeest verrassingsfeest. Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing. GROEPEN TOT / 65 PERS. WIJ BESCHIKKEN OVER EEN FORMULE WAARBIJ JE VAN ONS EEN OVEN IN BRUIKLEEN KRIJGT OM DE PIZZA'S ZELF AF TE BAKKEN. FORMULE MET MARKTWAGEN TER PLAATSE. Neem gerust contact op voor info omtrent een formule die bij jouw feest past. Bel daarvoor naar 0475/67 72 62 of mail naar info@delekkerstepizza.be.
Pizzafeest aan huis? Vanaf 30 tot personen Italiaanse catering op maat.
Liever een pizzafeest op locatie met onze bakkers? Dan kun je vanaf 30 tot personen alles aan ons overlaten. We nemen genoeg ingrediënten mee zelf samen te stellen en bakken de lekkerste pizzas! Wij zorgen dan voor ingrediënten professionele pizzabakkers en voldoende hout voor de hele dag. Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen formule het aantal personen en de locatie. Organiseer je een feest en wil je een origineel concept en superlekker eten? Huur eenn van onze authentieke houtgestookte ovens. Referenties van onze feesten op maat.
Pizzamobiel op uw feest Il Gusto Mobile.
Dankzij onze grote houtoven en open opstelling bakken we vlot voor groepen tot 300 personen. Door onze jaren lange ervaring zorgen we voor een vlot verloop van uw feest. Verse pizza in diverse formules. Welk feest u ook organiseert we zorgen voor een overheerlijke Italiaanse catering op maat. Formules volgens type feest babyborrel communie verjaardag bedrijfsevent. Pizzakraam voor groepen van 30 tot 300 personen. Italiaanse topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Hoeveel onze service kost hangt af van het aantal genodigden de gekozen formule en de afstand van uw feestlocatie. We hanteren al formules vanaf 6 euro per persoon inclusief alle kosten. Topkwaliteit tegen een scherpe prijs! We zijn oprecht trots op onze speciale blend van verschillende soorten desem die 48 uur rijst.
ONESTO The pizza with a story pizza aan huis op uw feest evenement of op één van onze vaste locaties.
Carpaccio van rund met oude Picorino. Mossel met aubergine en olijfolie. Deze zijn gedresseerd in schaaltjes voorzien van vorklepel. De hapjes worden door ons geserveerd op plateau's. Prijs 25 per hapje. Dessert op uw feest? Graag stellen wij het volgende voor. Pizza met nutella en banaan 2 pp. assortiment italiaanse taarten limoncella / chocolade / tiramisu 5 pp. Fruitassortiment gemarineerd met basilicum. Panna cotta met frambooscouli 45 pp. Sabayon met Limoncella biscuit en fruit 45 pp. Minimum 30 stuks per bestelling. ONESTO beschikt over een Bar/Bistro in het weekend. Gelegen in Brugge / Sint-Pieters. Bier en frisdrank aan 2.
ARDORE ARTISANALE PIZZA.
Onze pizzabakkers verzorgen uw personeelsfeest babyborrel huwelijk trouwfeest of communiefeest. Ardore betekent in het Italiaans warmte en gezelligheid. En dat brengen wij graag op uw feest. Wat mag u verwachten van Ardore? Gedurende 1 tot 3 uur komen zelfstandige pizzabakkers ter plaatse een ruim assortiment aan pizza's maken van een traditionele margherita tot een pizza carpaccio. Er bestaat ook een mogelijkheid dat wij alles leveren maar u de pizza's zelf bakt. Het enige dat u moet voorzien is plaats voor onze houtovens. Zelfs een appartement of gesloten bebouwing vormt geen probleem. Voor de optimale sfeerbeleving trachten wij telkens om onze houtoven zo dicht mogelijk bij uw gasten te kunnen plaatsen.
Italian Food Club Italiaanse catering op maat.
Italiaanse catering op maat. 1 Pizza 2 Pasta 3 Antipasti buffet 4 Kleine antipasti 5 Receptiehapjes 6 Dessert 7 Servies 8 Op maat. In 2006 werd Mobiele Pizzeria Maffidjoosi opgericht door Roel D'Joos en Lizi Miniaci met de klemtoon op het bereiden van verse pizza's in een unieke houtoven. Als allereerste mobiele pizzeria met een gemakkelijk verplaatsbare houtoven werden unieke pizzafeestjes in heel het land verzorgd.

Contacteer ons