Meer resultaten voor feesten in antwerpen

 
 
feesten in antwerpen
FERIA ANDALUZA BOCADERO 2016 Peña Al Andalus.
Rijnkaai 2000 Antwerpen België. FERIA ANDALUZA BOCADERO 2016. FERIA ANDALUZA BOCADERO 2016. 03 juli 2016 1300 04 juli 2016 0200. Bocadero Waagnatie Expo Events Antwerpen. FERIA ANDALUZA BOCADERO 2016. Op zondag 3 juli 2016 vindt de 1e editie van de Feria Andaluza plaats op Bocadero Waagnatie Rijnkaai150 2000 Antwerpen www.bocadero.be. Dit is een gratis Spaans festival dat de Andalusische cultuur in de verf zet doorheen een sfeervolle van zang dans gastronomie en tradities.
Feesten en tradities De VoorZorg Antwerpen.
Verenigingen en vrije tijd. Home Gezond Actief Gezond leven Voeding en recepten Feesten en tradities. Feestelijk koken kan ook gezond. Feestgerechten gezond of ongezond. Middeleeuws koken en recepten. Snoep van de sint. Eindejaarsmenu en feestelijk koken.
Evenementen en feesten in Antwerpen.
U bent hier Alles over Antwerpen / zien doen / evenementen feesten. Zien doen in Antwerpen evenementen feesten. Evenementen en feesten in Antwerpen. Antwerpen kent diverse terugkerende evenementen die niet alleen voor lokale mensen maar ook voor toeristen interessant zijn. Zo komen jaarlijks grote aantallen toeristen af op de jaarlijkse kerstmarkt de middeleeuwse Rubensmarkt op de verschillende culinaire festivals en op allerlei sportieve evenementen. Op onze website kun je uitgebreide informatie bekijken over de verschillende feesten en evenementen die in Antwerpen gehouden worden. Evenementen en feesten in Antwerpen. Jaarlijks terugkerend culinair festival waarbij je kennis kunt maken met signature dishes van restaurants uit Antwerpen en omstreken. Barrio Cantina Food Truck Festival.
Oudjaar 2016 Antwerpen Het Eilandje Millennium Nacht.
Nadien met dj en zeer select gezelschap het nieuwe jaar in. HEERLIJK DINER VUURWERK MET ZICHT OP SCHELDE. Midden in het feestgedruis. of liever MNDeluxe in select gezelschap? Van tevoren online reserveren is een noodzaak. Ook als u uitsluitend komt om te feesten zonder diner. We bevestigen uw reservatie meteen via e-mail. Zo bent u zeker van uw plaats. Dineren en feesten in een toplocatie! Party with the stars! Kies voor full-option met diner of party only. Met ruime parking unieke ligging en een ideaal zicht op het vuurwerk is de Waagnatie de ultieme locatie om het nieuwe jaar met stijl in te zetten.
Zingen en feesten aan Ravenhofkasteel Stabroek Gazet van Antwerpen.
Met de privéjet naar je sollicitatie? Immo in de regio. Auto's in de kijker. Jobs in de regio. Info over uw abonnement.
FESTINA LENTE Feesten op de Schelde V-ZIT.
Alle info en reservaties www.loncinrestaurant.be. Zoekt u een unieke event locatie om te delen met uw partner familie vereniging of bedrijf? V-zit's nieuwste verovering laat u Antwerpen intens beleven op het water in alle luxe rust en sereniteit of. Congres daguitstap of party? In ons ruime passagiersschip voelt u zich meteen thuis. En zoals de naam het zelf zegt Haast u langzaam maar vergeet vooral niet te genieten. Festina Lente biedt plaats aan ruim 150 personen dinerformule tot 225 personen recepties walking dinners parties. Het schip is volledig rolstoelvriendelijk met aangepaste deuren toiletten en een rolstoellift en omvat 2 grote open buitendekken en 2 gezellige en stijlvolle binnensalons met bar en dansvloer.
Agenda Party's Antwerpen.
Vermijd de wachtrijen met uw e-Ticket. Bent u een organisator? Party toevoegen Lijst van locaties.
Bedrijfsfeest Antwerpen San Marco Village.
Dan kijken wij voor u of dat mogelijk is. Denk hierbij aan een landgoed of een openbare plek. Geschikt voor diverse bedrijfsfeesten nabij Antwerpen. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren in Antwerpen om uw werknemers beter te leren kennen? Laat de experts bij San Marco Village u adviseren over de beste manieren om bedrijfsfeesten in de omgeving Antwerpen tot een succes te brengen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 32 03 844 89 77.
Feesten Antwerpen Events.
Dat zit in onze genen. Maar dan wel een bijzonder feestje. Liefst een complete personeelsavond op een sfeervolle locatie met smakelijke ingrediënten en een verrassend thema. Voor ons is een personeelsavond altijd één op één in de sfeer van uw organisatie! Het is tenslotte uw feest! Music Quiz / Muziek Quiz. Een compleet verzorgde avond inclusief een heerlijk driegangen diner en muzikaal entertainment! Battle of the Hits!
Deze week in Antwerpen WeekUp.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Skate Planet mega grote openlucht rommelmarkt. Het Bos Tiit Ojasoo Benjamin Verdonck docu lezing. Strantwerpen Opening Strantwerpen met Sunday Nomads Nico Morano Lost Desert Vision Machine joyhauser Chantal Mike Tohr. Lotto Arena Port of Antwerp Giants EuroMillions Basketball League 2016-2017. Trix The Vintage Market. De Kaekelaar WAK Apéritiefconcert 5 zangkoren.
Het Rekreatief Organiseren bedrijfsfeest Trouwfeest Antwerpen Wilrijk.
Ga naar je Mobile MS. Het Rekreatief Hier moet u zijn voor het organiseren van kleine of grote feesten in de regio Antwerpen. Doornstraat 600 2610 Wilrijk Antwerpen. 03 830 42 95. 03 830 36 44. designed by met MySite.

Contacteer ons