Meer resultaten voor feest in het park

 
 
feest in het park
Feest In Het Park houdt het voor bekeken.
Feest In Het Park houdt het voor bekeken Auteur Ludwig De Wolf. wo 03/02/2016 1618 Ludwig De Wolf Komende zomer is er geen 21e editie van Feest In Het Park in Oudenaarde. Het is mooi geweest en het is tijd om een periode af te sluiten. De alsmaar stijgende organisatiekost en het drastisch gewijzigde festivallandschap hebben hun tol geëist klinkt het. De organisatoren van het zomerfestival Feest In Het Park in Oudenaarde hebben beslist om de stekker uit het festival te trekken. Komende zomer vindt er zeker geen 21e editie van het festival plaats.
Nieuw festival United vervangt Feest in het Park Oudenaarde Het Nieuwsblad.
Het nieuwe muziekfestival United is een initiatief van het organisatiebureau Petes Promotions. Na het verdwijnen van Feest In Het Park in Oudenaarde twee jaar geleden is er geen invulling meer gekomen. Lees de volledige krant Open je krant. en lees de krant. en lees de krant. Voor abonnees Meest Gelezen. Elisa plakt nog altijd albums vol met fotos van haar lief.
Feest in het park Groen Nest.be.
26/05/17 om 1022 Bijgewerkt om 1021. De provincie Antwerpen zet de traditie voort en plaatst met de Dag van het Park de vijf proviciale groendomeinen in de kijker. 25 jaar lang vroeg de campagne Dag van het Park aandacht voor natuur en groen in de stedelijke omgeving die Vlaanderen is.
Feest in het Park Wikipedia.
Uit Wikipedia de vrije encyclopedie. Ga naar navigatie zoeken. Feest in het Park. Feest in het Park is een festival dat zich elk jaar eind augustus afspeelt aan de donkvijvers van Oudenaarde. Het festival werd opgericht in 1996 door Wim Merchiers. Verscheidene bekende groepen en personen zoals Hans Dulfer Arsenal Starflam en Zita Swoon hebben reeds een bezoek gebracht aan dit evenement maar eveneens dj's zoals Jan Van Biesen Sven Van Hees en Dr. Feest in het Park is lid van de Federatie van Muziekfestivals in Vlaanderen FMiV. Artiesten die onder andere hebben opgetreden zijn. 1997 The Selecter DJ Jan Van Biesen.
Feest in het park muziek en streekbieren Westtoer.
Q-label Kies voor kwaliteit. Kustpas Neem je voordeel. Onderweg met je app. Feest in het park muziek en streekbieren. Aan je favorieten toevoegen. Kom genieten van een lekker streekbiertje met op de achtergrond geweldige live-optredens! Op 28 29 en 30 juli 2017 vindt voor de vierde keer in Nieuwpoort een Streekbierenfestival plaats. Het park achter centrum Ysara is het ideale kader voor de West-Vlaamse brouwerijen om er hun gerstenat aan het grote publiek voor te stellen. En om het helemaal gezellig te maken zijn er ook muziekoptredens. Feest in het park muziek en streekbieren.
Feest in het Park 2018 Evenement in Middelkerke.
Forum Route Parkeren Kusttram Reisboekenwinkel Gastenboek Nieuws Medische informatie. De Kust West-Vlaanderen Bredene Oostende Westende Nieuwpoort. Home Middelkerke Evenementen Feest in het Park. Feest in het Park 2018. Een familie-evenement in het kader van De nationale Dag van het Park met dit jaar als thema Fleurig en Kleurig! Er zijn drank en eetstandjes kinderanimaties en workshops en muzikale optredens. van 11.00u tot 18.00u. Andere evenementen in Middelkerke. Visweekend / Vlieger festival. zondag 6 zondag 13 augustus 2017. vrijdag 30 juni zondag 2 juli 2017. vrijdag 16 zondag 18 juni 2017. vrijdag 21 juli 2017. Home Middelkerke Evenementen Feest in het Park.
FocusWTV tussen West-Vlamingen.
Blijf permanent op de hoogte van het regionale nieuws! De website www.focus-wtv.be biedt je het meest recente en het belangrijkste sport nieuws aan uit jouw streek. Op deze site staat ook alle programma-info en wekelijks kan je heel wat prijzen winnen.
Feest in t Park Plan Belgie.
Jouw feest met Plan. Feest in t Park. Zaterdag 24 juni 2017. Het Minnewaterpark in Brugge. Zaterdag 24 juni kan iedereen weer proeven van wereldcultuur tijdens Feest in t Park in het Minnewaterpark te Brugge. Een dag vol muziek dans en workshops in een gezellige sfeer maar waar ook aandacht is voor de Noord-Zuidbeweging. Op de Zuiderse markt maak je kennis met een overheerlijke wereldkeuken. Ook Plan België is aanwezig met een actie voor de campagne Unlock the power of girls. Kom zeker eens kijken! Er wacht een leuke verrassing. Het Minnewaterpark in Brugge. Meer informatie kan je vinden op de website.
Feest In Het Park stopt na 20 edities door stijgende kosten en gewijzigd festivallandschap.
Althans voorlopig en althans in de huidige vorm. De toenemende organisatiekosten het almaar blijven opboksen tegen een toenemende nood aan professionalisering en een drastisch gewijzigd festivallandschap hebben hun tol geëist in de enthousiaste vrijwilligersorganisatie achter Feest In Het Park zo klinkt het in een persbericht. Bij de organisatie heerst vandaag vooral dankbaarheid. Organisator Wim Merchiers wil vooral alle vrijwilligers duizenden door de jaren heen bedanken die FihP 20 jaar op rij hebben mogelijk gemaakt. De deur voor een toekomst van het festival blijft voorlopig nog op een kier staan maar feit is dat er dit jaar geen Feest In Het Park zal zijn noch een alternatief De kern van FihP wil de tijd nemen om zich te beraden over de toekomst zo klinkt het bij de organisatie.
Zomerfestival Feest in het Park kapt ermee Festivals De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
De kern achter de organisatie van Feest in het Park heeft daarom besloten dat Feest in het Park zoals we het al die jaren gekend hebben verdwijnt. Feest in het Park haalde doorheen de jaren onder meer Sonic Youth Groove Armada Aloe Blacc Jamie Lidell dEUS Lamb Tindersticks Crookers Sean Paul Cassius The Dandy Warhols en Paul Kalkbrenner naar Oudenaarde. De organisatie denkt verder na over een alternatief in de toekomst. Maar komende zomer komt er van de organisatie in elk geval geen Feest in het Park of een ander initiatief. Dossier De wei de wereld.
Tickets voor Feest In Het Park Data en Line Up.
Feest In Het Park Tickets. dEUS Cutty Ranks Compuphonic Nneka Starflam Ozan Oscar The Wolf Circo STWO Vic Crezée Jarreau Vandal Polar Youth Surgeon Lady StarlightRaving George Pete Howl Seba Lecompte Charlatan The Van Jets Buraka Som Sistema Safi Spreej Soldiers heart Scarecrow Willow Tubelight Arsenal Band Of Skulls Charlie Winston SecondCity AKS Wallace Vanborn Eagl Losco. Sorry geen resultaten gevonden voor Feest In Het Park.

Contacteer ons