Meer resultaten voor catering feest

 
 
catering feest
Privéfeesten Repas Catering.
Privéfeesten Belangrijke gebeurtenissen in het leven gaan gepaard met lekker eten en een goed glas. Een degelijke traiteur maakt van uw trouw communie of verjaardagsfeest een complete ervaring. Het is dan ook zinvol om voor één van onze traiteuroplossingen te kiezen. Zowel op locatie als gezellig bij u thuis.
De Feestarchitect Christ Schepens conceptcatering op maat!
De stille kracht achter je proper materiaal. Hans is doe-het-al bij De Feestarchitect een professionele fixer voor alle Feestarchitect-klusjes een onmisbare schakel in ons team. Geeft je feest letterlijk glans. Geeft je feest letterlijk glans. Het alziende oog tweede viool. Wil je ons team aanvullen en samen met ons het volgende feestje bekokstoven? Laat het ons weten!
Slagerij Tormans-Cox Tormans Catering Meeuwen-Gruitrode Uw garantie op kwaliteit Coeliaki producten.
Momenteel gelden de normale openingsuren. Bij ons kan u ook terecht voor vlees en gerechten zonder gluten. Klik op het menu item glutenvrij voor meer info. Ons concept catering bestaat o.a. uit ontbijt brunch lunch walking dinner buffetten wok diner a table barbecue recepties huwelijken tuinfeesten party's evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van huwelijksfeesten. Wij kunnen u helpen in het organiseren van uw feest tot in de kleinste details. Tomans Catering heeft een zeer goede reputatie in het bedrijfsleven als het op bedrijfsfeesten en/of bedrijfsrecepties aankomt. Tormans Catering is al vele jaren een gevestigde waarde op gebied van Thema Feesten.
Wok catering wok traiteur. Wij wokken op feesten! Wok Fusion.
Tijdens het opscheppen van de eerste wokgerechten wokken we duchtig verder zodat de verschillende wokgerechten geproefd kunnen worden op uw wokfeest. De voordelen van fusion wok catering. Je kan zelf genieten van je feest of evenement zonder je zorgen te maken over de catering of traiteur. Wokken gaat snel waardoor de smaak van de ingrediënten niet verloren gaan. Wokken is gezond doordat we slechts een minimum aan olie gebruiken. Wokken is veelzijdig zo gebruiken we verschillende soorten vis vlees groenten rijst noedels enz. Wokken is spektakel met momenten zal de vlam uit de pan schieten. Live event cooking zowel buiten als binnen. Wij wokken op uw.
catering en feestaanneming Brandtfood.
Je wil je gasten een heerlijk diner aanbieden maar hebt geen tijd of zin om de hele dag in de keuken te staan? Doe dan een beroep op Brandtfood à la carte. Onze catering service verzorgt met veel plezier jouw feest receptie of diner. Alles wordt bij ons bereid op grootmoeders wijze met verse producten en zonder additieven of stabilisatoren. Kies uit een lekker stukje vis of vlees romige soepen themabuffetten en diverse menus Wij bieden alles aan van aperitiefhapjes tot dessert indien gewenst mét aangepaste wijnen. Ons volledige aanbod met prijzen vindt u terug in onze webshop. Hebt u echter nog speciale wensen dan staat Brandtfood à la carte graag voor u klaar. Eén aanspreekpunt voor uw uniek totaalconcept!
Flame Catering The Fire Within.
Flame Catering staat voor trendy en stijlvolle catering en events op gastronomisch niveau! Wij staan garant voor een perfecte service met kwalitatieve en verse producten. Kortom de combinatie van locatie fijne gerechten uitstraling en. beleving die u op uw feest wilt ervaren is onze grootste zorg. Samen een van onze locaties bezoeken? Maak hier een afspraak. Maak hier een afspraak. Toch sanitair Zaal Lux 5 december. Audi Bruynseels Dilbeek 26 november.
Home MDV Catering.
Koenscatering Sijsele Damme.
Tapas aan huis catering en traiteur Tapasfeesten.
Onze mix van verschillende tapas zowel warm als koud zorgen voor een smakelijk geheel. Wij combineren een grote verscheidenheid aan tapas tot een smakelijke maaltijd waarbij het accent ligt op variatie. Tapas zijn dan ook de ideale keuze indien de conversatie belangrijker is dan een vol bord onder uw neus bij tapas draait het om gezelligheid. Het is zelfs mogelijk tapas te combineren met een walking diner zo combineer je het beste van beide werelden.
Uw traiteur catering voor al uw feestjes barbecues spaanse avonden.
Nu ook met begeleidende gerechten en sauzen! Bent u op zoek naar een goede frietwagen of mobiele frituur als traiteur catering voor een feest? Outdoor Catering bakt de lekkerste frietjes en verzorgt de catering op alle feesten. Outdoor Catering verzorgt een uitstekend koud en warm buffet op uw feesten en bijzondere bijeenkomsten. Als traiteur catering serveren wij onze buffetten op alle gewenste locaties en steeds aan de beste kwaliteit! Niet enkel kan u rekenen op een kwalitatief uitgebreid aanbod ook de afwerking van de schotels onze uniformen en meer zullen bijdragen tot een perfecte traiteur catering service.
Catering en feestverzorging tot in de puntjes.
Voor bedrijf en particulier. Van 20 to 1000 pers over gans België. Feestverzorging tot in de. Op uw locatie in gans België van 10 tot 1000 personen. Met meer dan 8 jaren ervaring. en succesvolle feesten zijn we klaar om ook uw feest tot een culinair succes te maken! Op uw locatie in gans België van 10 tot 1000 personen. Met meer dan 8 jaren ervaring en succesvolle feesten zijn we klaar om ook uw feest tot een culinair succes te maken!

Contacteer ons