Op zoek naar besloten feest?

 
 
besloten feest
een besloten feest Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Sluit uw aan bij Reverso. Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Sluit u aan bij Reverso het is gratis en gemakkelijk! Vertaling van een besloten feest in Engels. Download onze app gratis. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uit de opzoeking uitsluiten. We hebben een besloten feest vanavond. FYI we got a private party here tonight hon. Volgens mij is hier vanavond een besloten feest. I think they're having a private party here tonight. Dit is een besloten feest en het beperkte gebruik van alcohol is niet verboden. This is a private party and the mere consumption of alcohol is not illegal.
Besloten Feest Casablanca jazzclub en karaoke bar.
Groepen tot 100 personen is voor ons geen probleem. Teven kunnen wij de catering verzorgen van bittergarnituur tot compleet buffet. Casablanca is elke dag af te huren vanaf 900. Zondag t/m dinsdag tot 300. Woensdag en donderdag tot 2300. Vrijdag en zaterdag tot 2200. Het minimum aantal personen voor een besloten feest is 30. De minimum leeftijd in Casablanca is 18 jaar. Wij verzorgen diverse evenementen voor o.a.
Besloten feest?
Van maandag tot en met donderdag is het de ideale ruimte om bedrijfsborrels of verjaardagen te vieren informeer zeker eens naar de mogelijkheden. Altijd op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter!
Besloten feest geven Café de Doos Groningen.
Feestje geven in Groningen. Home Besloten feest geven. Besloten feest geven in Groningen? Café de Doos is de perfecte locatie voor het geven van een besloten feest. Bij ons betaal je geen zaalhuur en tevens krijg je speciale drankprijzen. Café de Doos is gezellig knus en sfeervol! Dus bij ons ben je ervan verzekerd dat het een onvergetelijk besloten feest zal worden waar jij en je gasten het nog lang over hebben! Een besloten feest borrel of partij kan bijna op elke dag van de week zondag maandag dinsdag en woensdag.
Vraag van de maand februari Bureau Horeca Bijzondere Wetten.
Bij uitzondering geen vergunning. Een feest in een ruimte zoals hiervoor beschreven die niet toegankelijk is voor derden en die slechts zeer incidenteel voor feesten wordt gebruikt kan worden gezien als een feest met een besloten karakter. Dit betekent dat wanneer er geen sprake is van bedrijfsmatige horeca activiteiten door de verhuurder en er geen sprake is van betaalde verstrekking aan de gasten er geen vergunningsplicht geldt. Is het feest ook toegankelijk voor derden of voldoet het gebruik van de ruimte niet aan de bovengenoemde eisen voor een besloten karakter dan is er geen sprake meer van een besloten feest.
Besloten feest De Swaen.
Wilt u besloten genieten dan ook heten wij u hartelijk welkom. De Swaen is de plaats bij uitstek voor culinaire ontmoetingen zowel privé als zakelijk. Van intieme sfeer tot uitbundig groot we bespreken graag met u de mogelijkheden. Dineren in select gezelschap van 8 tot 45 couverts. We doen u graag een voorstel. Het beste van twee werelden van 18 tot 100 personen borrelen én lekker eten. Een traditionele of eigentijdse receptie tot 100 personen tot in de puntjes verzorgd.
Arrangementen Besloten Feest.
Home Besloten feest Arrangementen Besloten Feest. Welkom in de wereld van roulette black-jack en show! U bent de V.I.P. Zowel op Fort Hedikhuizen als Feestlocatie Amusant te reserveren vanaf 50 personen. De hits van toen staan garant voor een bomvolle dansvloer! Zowel op Fort Hedikhuizen als Feestlocatie Amusant te reserveren vanaf 50 personen. Back to the 80 90. Terug naar de muziek van de jaren 80 en back to the nineties! Zowel op Fort Hedikhuizen als Feestlocatie Amusant te reserveren vanaf 50 personen.
Besloten Feest.
Wij vragen geen huur! De drankjes kunnen worden geturfd en u betaald geen personeelskosten. Op vrijdagen is t Slik beschikbaar vanaf 100 personen of meer met een maximum van 300 personen zonder zitplaatsen en 200 personen met zitplaatsen ongeveer 30 zitplaatsen. Op alle andere dagen is t Slik af te huren vanaf 50 personen. Op vrijdagen en zaterdagen is de Schorre af te huren vanaf 50 personen of meer met een maximum van 125 personen. Op alle andere dagen is de Schorre af te huren vanaf 30 personen. Als u ongeveer wilt weten wat u kwijt zou zijn.

Contacteer ons