Resultaten voor antilliaanse feesten

 
 
antilliaanse feesten
Tickets Antilliaanse Feesten te Hoogstraten Belgie Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Tickets Antilliaanse Feesten te Hoogstraten Belgie is helaas verwijderd. Tickets te koop voor Antilliaanse Feesten te Hoogstraten voor vrijdag 11 augustus 2x zaterdag 12 augustus 2x Dit voor de prijs van 35 /stuk i.p.v. 52.5 via ticketing of 60 ter plaatse. Tip Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Combi Crammerock camping 16 drank/food vouchers. Hierbij verkoop ik mijn tickets voor crammerock wegens omstandigheden. Ik wil zeker 96 euro dit is de prijs dat het mij heeft gekost.
Win tickets voor de Antilliaanse Feesten Joker. Joker. Zoek reizen. E-mail. Afdrukken. Joker verlegt je grenzen. Wieni.
Win tickets voor de Antilliaanse Feesten. Vul onderstaand deelnameformulier in en win je gratis inkomticket voor de Antilliaanse Feesten! We hebben een duoticket voor vrijdag 11/8 én een duoticket voor zaterdag 12/8 om weg te geven. Waag je kans op een gratis dagje shaken op de zwoelste Caraïbische beats! Lees hier het wedstrijdreglement. Facebook Twitter E-mail Afdrukken. Wij hebben zeker iets voor jou.
Antilliaanse Feesten De Standaard.
12/08/2016 Festivaltips voor een lang weekend. Haal die zonnecrème en zonnebril maar boven want het belooft zonnig en zwoel te worden. Van dance-koninginnen tot metalheads er is voor elk wat wils dit festivalweekend. Festivals 2016 Lokerse Feesten Jazz Middelheim Ieperfest Antilliaanse Feesten. Volg onze festivalreporters live op de Antilliaanse Feesten. Festivals live 2016 Antilliaanse Feesten. 10/08/2015 De grootste paringsdans van het land.
Antilliaanse Feesten Hoogstraten UiT in Vlaanderen.
Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn zoekopdrachten te gebruiken. Het grootste Caribbean festival ter wereld biedt een weekend vol opzwepende muziek in een fabelachtig festivaldecor. De nachten zijn er zwoel de cocktails vloeien rijkelijk en er wordt gedanst tot in de vroege uurtjes. SHAGGY WILFRIDO VARGAS DOBLE R FARMER NAPPY NASTYPLAY ROOTSRIDERS YOUNG COSJE EL MURA Y SU TIMBRE LATINO BABY LORES LA DAME BLANCHE LINA ICE BLEND MISHKIN FREDDY MOREIRA GRINGO STVRR TEAM DAMP DE BUURVROUW.
Win een duoticket voor de Antilliaanse Feesten met Payconiq Metro.
Win een duoticket voor de Antilliaanse Feesten met Payconiq. Gedaan met muntjes en kleingeld op festivals. Tenminste als het aan Payconiq ligt. Sinds deze zomer is het op een groot aantal festivals mogelijk om eenvoudig en snel te. betalen via deze betaal app. Je kan er ook je vrienden mee terugbetalen. En zelfs na het festivalseizoen kun je Payconiq blijven gebruiken. Met de app reken je je aankoop af bij handelaars verspreid over heel België. Naar de Antilliaanse Feesten dankzij Payconiq.
Antilliaanse Feesten halen Caraïben naar Hoogstraten Het R. Gazet van Antwerpen.
Dit artikel is exclusief voor jou. Dit exclusieve artikel lezen? Antilliaanse Feesten halen Caraïben naar Hoogstraten Het Rock Werchter in zijn genre. 07/08/2017 om 1955 door gunter jacobs. Al 35 jaar mogen de Antilliaanse Feesten zich het grootste Caribbean festival ter wereld noemen. Dit is het Rock Werchter in zijn genre zegt Ella Verschueren die net als het merendeel van haar familie met plezier en trots de schouders onder de muzikale tweedaagse in de Hoogstraatse Blauwbossen zet.
Shaggy komt naar Antilliaanse Feesten Hoogstraten Gazet van Antwerpen.
Maak van Hoogstraten jouw startgemeente! Shaggy komt naar Antilliaanse Feesten. 17/03/2017 om 1124 door Ronny van den Ackerveken. Shaggy staat in augustus op het podium in de Blauwbossen Foto rr. Hoogstraten De organisatie van de Antilliaanse Feesten heeft de eerste namen bekendgemaakt van de 35ste editie. Het festival vindt plaats op 11 en 12 augustus. Opvallendste naam is Shaggy die in de jaren negentig hits scoorde met Oh Carolina en Boombastic. Kassav is een publieksfavoriet en komt ook dit jaar weer naar de Blauwbossen.
Antilliaanse Feesten Corsendonk Viane Corsendonk Hotels Clubs.
Geniet nu van ons Antilliaanse Feesten Arrangement een muziekfestival met Caraïbische muziek samen met een verblijf in Corsendonk Viane. Vanaf 9900 per persoon. 35e editie van de Antilliaanse Feesten op. vrijdag 11 augustus 2017. zaterdag 12 augustus 2017. Kies uit onze 4 verschillende formules. 1 overnachting met ontbijt. Dag ticket op vrijdag OF zaterdag. Standaard-kamer Vanaf 10500 per persoon. Deluxe-kamer Vanaf 11300 per persoon. Executive-kamer Vanaf 11800 per persoon.
Antilliaanse Feesten op gang getrapt met Shaggy HLN Hoogstraten.
Antilliaanse Feesten op gang getrapt met Shaggy. Duizenden mensen waren gisteren van de partij op de Antiliaanse feesten. De Antilliaanse Feesten zijn vrijdag goed begonnen. Duizenden mensen zakten naar Blauwbossen in Minderhout af om van de toch wel warme sfeer van het festival te genieten en uiteraard ook van de muziek. Wij komen eigenlijk nooit naar dit festival maar Shaggy die kort na middernacht op het podium stond red. wilden we niet missen lacht een groepje vriendinnen uit Nederland. Maar misschien moeten we het de volgende jaren toch maar gewoon opnieuw doen. De muziek is goed de sfeer is geweldig en de cocktails zijn lekkerder dan waar dan ook.
15 redenen waarom de Antilliaanse Feesten de max zijn.
Liefhebbers van zwoele zomerse muziek en een fijn latinosfeertje moeten op 11 en 12 augustus in Hoogstraten zijn voor de 35ste editie van de Antilliaanse Feesten. Hier zijn 15 redenen waarom dit festival absoluut de max is. Op de Antilliaanse Feesten vind je heel wat verschillende muziekstijlen. Van reggae tot salsa samba hiphop en nog veel andere genres. Zo komt Shaggy het beste van zichzelf geven. maar ook Kenny B brengt Parijs naar de Antilliaanse Feesten.
Antilliaanse Feesten Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De Antilliaanse Feesten zijn een muziekfestival met Caraïbische muziek dat plaatsvindt in Hoogstraten. 1 Het festival vindt sinds 1983 met uitzondering van 2000 plaats tijdens het tweede weekend van augustus. Tot de verschillende muziekstijlen die het festival programmeert behoren onder meer Bachata Champeta Cumbia Dancehall Kompa Merengue Reggaeton Salsa Ska Soca Soukous Timba Vallenato en Zouk. De Antilliaanse Feesten trokken in 2016 ongeveer 38.000 bezoekers. Lijst van edities van de Antilliaanse Feesten. Bronnen noten en/of referenties. Antilliaanse Feesten swingende heupen en exotische muziek Deredactie.be. Antilliaanse feesten lokken bijna 40.000 bezoekers Het Laatste Nieuws.

Contacteer ons