Zoeken naar antilliaanse feesten

 
 
antilliaanse feesten
Antilliaanse Feesten 2017.
Eigentijdse invulling van coöperatieve waarden. Salsa cumbia merengue Dansen feesten eten Genieten en je in de exotische zevende hemel bevinden. Dat zijn de Antilliaanse Feesten ten voeten uit. In de Blauwbossen van Hoogstraten leiden houten paden je van de ene dansvloer naar de andere en met vier overdekte podia is er een overvloed aan aanstekelijke ritmes te ontdekken. Daarnaast blijft het Caraïbische gevoel niet beperkt tot opzwepende swingpartijen. Wat dacht je van even uitrusten met een koele cocktail in de hand? Of je culinaire nieuwsgierigheid sussen met exotische snacks?
Antilliaanse Feesten Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De Antilliaanse Feesten zijn een muziekfestival met Caraïbische muziek dat plaatsvindt in Hoogstraten. 1 Het festival vindt sinds 1983 met uitzondering van 2000 plaats tijdens het tweede weekend van augustus. Tot de verschillende muziekstijlen die het festival programmeert behoren onder meer Bachata Champeta Cumbia Dancehall Kompa Merengue Reggaeton Salsa Ska Soca Soukous Timba Vallenato en Zouk. De Antilliaanse Feesten trokken in 2016 ongeveer 38.000 bezoekers. Lijst van edities van de Antilliaanse Feesten. Bronnen noten en/of referenties. Antilliaanse Feesten swingende heupen en exotische muziek Deredactie.be. Antilliaanse feesten lokken bijna 40.000 bezoekers Het Laatste Nieuws.
In beeld uitgelaten sfeer en zwoele danspasjes op Antilliaa. Hoogstraten Gazet van Antwerpen.
In beeld uitgelaten sfeer en zwoele danspasjes op Antilliaanse Feesten. In de Blauwbossen in Minderhout Hoogstraten vond vrijdag en zaterdag de 34ste editie van de Antilliaanse Feesten plaats. Door de strengere toegangscontrole was het soms lang aanschuiven om binnen te komen. Eenmaal op het festivalterrein was dat snel vergeten en konden de bezoekers genieten van Caraïbische muziek cocktails en de uitgelaten sfeer. 14/08/2016 om 1541 door Ronny van den Ackerveken. De Bogaard viert zijn verjaardag met dolle pret. Sterke Steur krijgt steviger plaat. Hele Bollenboom doet mee aan Bolleboom de musical. Sportieve dag op Kolonie levert 60.000 euro op.
11/12 augustus 2017 Hoogstraten Antilliaanse Feesten.
World's largest caribbean festival!
Veiligheidscontrole nodig.
Tickets voor Antilliaanse feesten Data en Line Up.
Evenementen in België 6. 11 aug 2017 vr. Antilliaanse Feesten 2017 DAY TICKET 11/08. 12 aug 2017 za. Antilliaanse Feesten 2017 DAY TICKET 12/08. Antilliaanse Feesten 17 COMBI TICKET 11/08-12/08. Antilliaanse Feesten 2017 Drink Food Voucher 60. Antilliaanse Feesten 2017 Drink Food voucher 20.
2017 Salsa festivals in Belgie Antilliaanse Feesten Afro Latino.
De unieke doorgedreven programmering van Lode Verscheuren heeft van het festival n van de het grootste Caribische muziekfestival van Europa gemaakt. Een overzicht van latino artiesten kan men vinden op de website onder historiek en de lijst is indrukwekkend! Ook op het campingfeest krijgt men de sfeer van een exotisch eiland dat steeds op donderdag van start gaat met een live optreden.

Contacteer ons